Muita linkkejä

Etsitkö lisätietoa tekijänoikeudesta tai suomalaisesta kulttuurista? Alla löydät aakkosjärjestyksessä kattavan listan aihepiiriin liittyvistä nettisivuista.

GT Musiikkiluvat Oy

GT Musiikkiluvat Oy on Gramexin ja Teoston perustama yhteisyritys, josta voi vaivattomasti hankkia tarvittavat luvat musiikinkäyttöön.

Kopiraittila

Kopiraittila on Kopioston ja Opetusministeriön tuottama tekijänoikeusopas, joka keskittyy kouluopetukseen liittyviin tekijänoikeuksiin.

Laillisetpalvelut.fi

Laillisetpalvelut.fi -sivuilla esitellään, kuinka kulttuurista ja viihteestä voi nauttia verkon välityksellä helposti, monipuolisesti ja laillisesti.

Luovan työn tekijät ja yrittäjät – Luovat ry

Luovan työn tekijät ja yrittäjät – Luovat ry on on kotimainen yhteistyöverkosto, jonka tehtävänä on edistää luovan alan toimintaedellytyksiä vaikuttamalla lainsäädäntöön, tekemällä positiivista tekijänoikeusviestintää sekä toimimalla luovan alan keskustelufoorumina ja tiedonjakajana.

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry on Suomessa toimivien äänitetuottajien kattojärjestö, joka pyrkii edistämään suomalaisen musiikkialan toimintaedellytyksiä.

Operight

Operight -sivusto on opettajien oma sivusto, johon on koottu tietoa opettajan työhön liittyvistä tekijänoikeusasioista.

Opetus- ja kulttuuriministeriö

Opetus- ja kulttuuriministeriö vastaa osana valtioneuvostoa koulutus-, tiede-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopolitiikan kehittämisestä ja kansainvälisestä yhteistyöstä.

Suomen Filmikamari ry

Suomen Filmikamari ry on elokuva-alan yhdistysten keskusjärjestö.

Suomen Musiikkikustantajat ry

Suomen Musiikkikustantajat ry on suomalaisten musiikkikustantajien etujärjestö.

Suomen Muusikkojen Liitto ry

Suomen Muusikkojen Liitto ry on ammattimuusikkojen ammattiliitto, joka edustaa muusikkoja kaikilta musiikin aloilta.

Suomen Musiikintekijät

Suomen Musiikintekijät edistää ja valvoo suomalaisten säveltäjien, sanoittajien ja sovittajien etuja, yhteiskunnallista arvostusta sekä yhteisöllisyyttä.

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry

TTVK on rekisteröity ja voittoa tavoittelematon yhdistys, joka valvoo jäsentensä oikeuksia ja tiedottaa sekä kouluttaa tekijänoikeudesta.

Tekijänoikeuslaki (FINLEX)

Tekijänoikeuslaki kokonaisuudessaan paikassa FINLEX – Valtion säädöstietopankki.

Tekijänoikeusneuvosto

Tekijänoikeusneuvosto avustaa Opetus- ja kulttuuriministeriötä tekijänoikeutta koskevien asioiden käsittelyssä ja antaa lausuntoja tekijänoikeuslain soveltamisesta.

Tekijänoikeuspäivä

Tekijänoikeuspäivää vietetään huhtikuussa 20.4.- 25.4. valtakunnallisen ©-day -kampanjan merkeissä. Kampanjan tarkoituksena on juhlia tekijänoikeuksia ja luovan työn arvoa. Kampanja sisältää mm. tapahtumia ja erilaisia sosiaalisen median kampanjoita ja nostaa esille tekijänoikeuksien kannalta reilua materiaalia. Kansainvälisesti Maailman henkisen omaisuuden päivää vietetään 26.4.

Puuttuuko listalta tärkeä nettisivu? Ilmoita siitä meille tämän sivun oikeassa laidassa olevan palautelomakkeen avulla!

Etkö löydä etsimääsi?

Kysy meiltä! Vastaamme kysymykseesi mahdollisimman pian.

Kysy täältä ›

Palaute

Ruusuja tai risuja? Kommentteja tai ehdotuksia? Lähetä meille palautetta alla olevan lomakkeen kautta.

Anna palautetta tästä ›