Ofta frågat

Får jag lägga ut fotografiska verk eller bilder på målningar och skulpturer på min egen hemsida där jag berättar om händelser i mitt liv?

Du får inte lägga ut bilder på internet utan tillstånd av bildens rättsinnehavare. Internet är aldrig privat bruk. Det faktum att en fotograf eller någon annan rättsinnehavare av en bild har gett tillstånd till att återge bilden på någon hemsida i något sammanhang begränsar inte fotografens rättigheter när det gäller övrig användning.

21

Hittar du inte det du söker?

Har du några frågor eller vill du ge oss feedback? Skicka respons till oss på nedanstående blankett!  Vi försöker att svara till ditt meddelande så snabbt som möjligt. Innan du skickar iväg formulären, kolla ännu om svaret på din fråga finns redan på Ofta frågat.

De fält som är markerade med en asterisk är obligatoriska.

Respons

Ris eller ros? Kommentarer eller förslag? Skicka respons till oss på nedanstående blankett. De fält som är markerade med en asterisk är obligatoriska.

Månadens fråga

Får jag lägga ut fotografiska verk eller bilder på målningar och skulpturer på min egen hemsida där jag berättar om händelser i mitt liv? ›

Populär

Behöver jag ett tillstånd för att använda film i undervisningen? ›

Behöver jag ett tillstånd för att använda film i undervisningen? ›

Behöver jag ett tillstånd för att använda film i undervisningen? ›